Antalya'da kuran kursa öğretmeni olan annesi tarafından dövülerek hastanelik olan 5 yaşındaki Mehmet Ağar'ın beyin ölümünün gerçekleştiği belirtildi.

Elmalı İlçesi'nde Cuma günü ağır yaralı olarak hastaneye kaldırılan 5 yaşındaki Mehmet Ağar, Antalya'ya sevk edilerek tedavi altına alındı. Elazığ'da görev yapan ve eşinden 4 ay önce boşanan Osman Ağar, olayı duyar duymaz Antalya'ya geldi. Mehmet'in annesi tarafından darp edildiğini iddia eden baba Ağar, adliyeye giderek eski eşi R.S., eski kayınpederi Elmalı Müftüsü Veli S., anneanne Ayşe S. ile teyze Büşra S. hakkında suç duyurusunda bulundu. Önceki gün Antalya Eğitim ve Araştırma Hastanesi Beyin Cerrahi Servisi Sorumlusu Op. Dr. Niyazi Nefi Kara, Mehmet Ağar'ın durumunun ilk güne göre ağırlaştığını açıkladı. Bugün hastaneye gelen yakınlarına, Mehmet Ağar'ın acı haber verildi. Akşam saatlerinde Mehmet'in beyin ölümünün gerçekleştiğini belirten dede Mehmet Ağar, "Doktorlar beyin ölümünün gerçekleştiğini söyledi. Doktorların tam bir açıklama yapmalarını bekliyoruz" dedi.

Sinir krizleri geçiren baba Osman Ağar ve babaanne Şerife Ağar ise hastane personeli ve diğer hasta yakınları tarafından sakinleştirilmeye çalışıldı.