AKP’liler, polis okullarına kendi adayları seçilsin diye torpil yarışına  girdi.Vekilden il başkanına bir­çok isim ‘tor­pi­l’ için polis okullara yazı gönderdi..


AKP İzmir Mil­let­ve­ki­li Mu­zaf­fer Yurt­taş’­ın im­za­sı bu­lu­nan ve  İçiş­le­ri Ba­kan Yar­dım­cı­sı Os­man Gü­ne­ş’­e gön­de­ri­len bel­ge­de şöy­le de­nil­di: “Sa­yın Ba­ka­nım, bil­gi­le­ri bu­lu­nan (11 ki­şi) aday­lar ko­nu­sun­da tak­dir­le­ri­ni­zi say­gı­la­rım­la arz ede­rim.”

 AK­P’­liler, Po­lis Mes­lek Yük­sek Okul­u (PMYO) sınavları için fazla mesai yaptı! Vekilden il başkanına bir­çok isim ‘tor­pi­l’ için okullara yazı gönderdi…


Bakandan yardım istedi


Po­lis aday­la­rı için 20 Ma­yıs-2 Ha­zi­ran ara­sın­da mü­la­kat ya­pı­la­ca­ğı du­yu­rul­du. AK­P’­lilerin, İz­mi­r’­de­ki Rüş­tü Ün­sal Po­lis Mes­lek Yük­sek Oku­lu­’n­da­ki sı­nav ön­ce­si ken­di aday­la­rı­na ‘tor­pi­l’ için devreye girdiği ortaya çıktı.

O isim­ler­den bi­ri­nin AKP Mil­let­ve­ki­li Mu­zaf­fer Yurt­taş ol­du­ğu öğ­re­nil­di. Yurt­ta­ş’­ın im­za­sı bu­lu­nan ve İçiş­le­ri Ba­kan Yar­dım­cı­sı Os­man Gü­ne­ş’­e gön­de­ri­len bel­ge­de şöy­le de­nil­di: “Sa­yın Ba­ka­nım, bil­gi­le­ri bu­lu­nan (11 ki­şi) aday­lar ko­nu­sun­da tak­dir­le­ri­ni­zi say­gı­la­rım­la arz ede­rim.”


3 ada­yın is­mi­ni ver­di..!


Bir ta­lep de AKP İzmir Milletvekili Ay­dın Şen­gü­l’­den gel­di. Şen­gül imzalı ve Rüş­tü Ün­sal PMYO Mü­dü­rü Meh­met Eli­bo­l’­a hitaben ya­zı­lan bel­ge­de, “Kar­deş­le­ri­miz oku­lu­nuz­da sı­na­va gi­re­cek olup, tak­dir­le­ri­ni­zi arz ede­ri­m..” ifa­de­le­ri kul­la­nı­la­rak 3 isim ve­ril­di.


Bu lis­te­de­ki isim­ler po­lis ola­cak !


" Kar­deş­le­ri­mi­z.." de­di liste verdi..


AKP’li ­ve­ki­l Şen­gül im­za­lı bel­ge­de, “Kar­deş­le­ri­miz oku­lu­nuz­da sı­na­va gi­re­ce­k..” denilerek müdürden torpil istendi.