İstanbul Bahçelievler'de "Bu kuzuları yemeli" şifreli fuhuş operasyonu düzenlendi. Operasyon kapsamında 8 kadın gözaltına alındı.
Bahçelievler Siyavuşpaşa Barbaros Caddesi'nde bulunan bir apartman dairesinde meydana geldi. Fuhuşa yer temin etmek ve fuhuş yapıldığı ihbarı alan Bahçelievler İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı Asayiş Büro Amirliği ekipleri saat 17.00 sıralarında eve operasyon düzenledi.
Operasyon kapsamında daha önceden de fuhuşa yer temini ve aracılık etmek suçundan da kaydı bulunan Nevin Ş. isimli kadın ve fuhuş yaptığı iddia edilen 7 kadın göz altına alınarak, Bahçelievler Asayiş Büro Amirliği'ne getirildi. Burada ifadelerine başvurulan 8 kadın daha sonra sağlık kontrolüne götürüldü.
OPERASYON ŞİFRESİ: " BU KUZULARI YEMELİ "
Fuhuş yapıldığı iddia edilen eve giren ve kadınlarla 100 TL'ye pazarlık yapan 2 polis memuru daha önceden seri numaraları alınmış paraları Nevin Ş.'ye verdikten sonra odalara geçen polisler içerideki kadınlardan bir dakika isteyerek, operasyonun başlaması için dışarıda bekleyen ekip arkadaşlarını telefonla arayarak, "Bu kuzuları yemeli" şifresini kullandığı öğrenildi.