İstanbul Valiliği, 02-09 Mayıs tarihleri arasında kutlanan "Karayolu Trafik Haftası" kapsamında, Fatih Ali Emiri Efendi Kültür Merkezi'nde trafik ödülleri dağıtım töreni düzenledi.Törende trafik ödülleri sahiplerini buldu.

Dün saat 10.00'da Valilik çelenginin Taksim Meydanı'ndaki Cumhuriyet Anıtı'na konmasıyla başlayan etkinlikler,Fatih Ali Emiri Efendi Kültür Merkezi'nde düzenlenen trafik ödülleri dağıtım töreni ile devam etti.

Ödül törenine, İstanbul Vali Yardımcısı Aziz Mercan, Trafikten sorumlu İl Emniyet Müdür Yardımcısı Metin Alper ,İstanbul Büyükşehir Belediyesi Trafik Müdürü Yunus Emre Ayözen,İl Jandarma Komutan Yardımcısı Albay İsa Çakmak,Fahri Trafik Müfettişleri Dernek Başkanı Sami Güleçyüz,jandarma ve emniyet teşkilatı mensupları, öğretmenler, öğrenciler ile oda başkanları,Sivil Toplum kuruluşlarının temsilcileri ve davetliler katıldı. 

Ödül töreni saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başladı.Ödül töreninde İstanbul Vali Yardımcısı Aziz Mercan, Trafikten sorumlu İl Emniyet Müdür Yardımcısı Metin Alper ve İstanbul Büyükşehir Belediyesi Trafik Müdürü Yunus Emre Ayözen birer konuşma yaptılar.

Konuşmaların ardından ilk ve ortaöğretim okullarında trafik ile ilgili açılan Resim,Şiir ve Kompozisyon yarışmalarında dereceye giren öğrencilere "Tablet Bilgisayar "ödülleri  protokol üyeleri tarafından tek tek sahiplerine verildi.

Yılın En İyi Trafik Personeli, Fahri Trarik Müfettişi,Trafik Jandarma Personel,ticari araç Şoförü.İETT Otobüs şoförü,İtfaiye Şoförü,Yol Denetim Görevlisi ve Trafik Operatörü"ne de plaket ve dolmakalem setinden oluşan ödülleri yine  protokole üyeleri tarafndan takdim edildi.

Etkinlik kapsamında,Ali Emiri Kültür Merkezinde Jandarma standı açıldı,katılımcılara hediyelik obje dağıtımı yapıldı.

Etkinlik, verilen kokteylin ardından sona erdi..


AYDINSES-ÖZEL HABER-HALİS KAHRAMAN