2015 Intertraffic Istanbul trafik fuarı dün düzenlenen törenle kapılarını ziyaretçilere kapılarını açtı.Bu yıl 8.si düzenlenen Intertraffic İstanbul Fuarı 27-29 Mayıs 2015 tarihleri arasında İstanbul Fuar Merkezi’nde ziyaretçilerini bekliyor..

Bu yılki fuar ziyaretçileri arasında Fahri Trafik Müfettişleri Derneği Yönetim Kurulu üyeleri Münür Nurettin Çeliktutan ile Çoşkun Çağlar da yer aldı. 


Uluslararası Altyapı, Trafik Yönetimi, Yol Güvenliği ve Park Sistemleri Fuarı 2 yılda bir Ulaştırma sektörünü İstanbul’da biraraya getiriyor.


Kentiçi ve kentler arası yolcu ve yük taşımacılığında kullanılan taşıtlar, toplu ulaşım sistemlerindeki gelişmeler, akıllı ulaşım sistemleri, trafik yönetimi ve planlaması, ulaştırma yönetiminde yer alan tüm kurumlar ve bunlar arasındaki koordinasyon, yol güvenliği ve güvenliğin arttırılmasında kullanılan tüm ekipmanlar İntertraffic İstanbul platformunda yer alacak konu başlıkları arasında yer almaktadır..

Fuarın bu zengin katılım portföyü ile gerçekleşecek olmasının geçmiş yıllarda olduğu gibi gerek ülkemiz gerekse de bölgemiz açısından büyük bir fayda sağlayacağı çok açıktır.

Intertraffic Istanbul 27-29 Mayıs 2015 tarihinde İstanbulda 8.kez sektörü bir araya getirecek.


AYDINSES-ÖZEL HABER-HALİS KAHRAMAN