Belediye başkanı Dr.Erhan Erol “Kentsel ofis açılışlarını sürdüreceğiz.Her kentsel ofis modern yaşamın gerçekleştirilmesinde bir araçtır.Gaziosmanpaşa halkı elbette bu modern yaşama merkezlerine layıktır.Bizler ilçemizde bir tane bile depreme dayanıksız bina kalıncaya kadar çalışmalarımızı sürdüreceğiz.” dedi.

Ünlü bir ressamın deneyimlerini sergileyerek en güzel portresini ortaya koyduğu gibi başkan Erhan Erol on yıllık belediye başkanlığı döneminde Gaziosmanpaşa’lıların sorunlarını tespit ederek gecekondu yapısını hızla değiştirip, Gaziosmanpaşa’yı yaşanabilir modern yaşam merkezi haline getirdi.
Şöyle ki; belediye tarafından her semtte yapılan çocukların oyun alanları , hanımların park ve yürüyüş bantları, piknik alanları, sosyal tesisler, kültür merkezleri gerçekleştirildi. Başkan Erhan Erol bu hizmetleri nedeni ile Başbakan Sayın Recep Tayyip Erdoğan tarafından ödüllendirildi.
Öte yandan Kemal Şeker caddesinde bulunan Essenora Kentsel Dönüşüm Ofisinin açılışına gelen ilçe sakinleri hizmetlerin aksamadan sürdürülebilmesi için bu dönüşüm projelerini başlatan belediye başkanı Dr.Erhan Erol’un başkanlığını sürdürmesini seslendirdi. Haber: Mehmet TOPRAK/aydınSes