Deneyimli gazeteci Gülay Tunçel, Cem Tv’de programa başladı. Tuncel “ Sağlıklı Hayat” programıyla hafta içi her gün 10:00 da canlı yayında Cem Tv izleyicileriyle buluşuyor.


Tunçel’in güler yüzü, samimiyeti ve bir birinden değerli konuklarıyla yaptığı program ilgiyle izleniyor..


Ufuk Güldemir’in kadrosunda yetişti

Haber Türk’te Ufuk Güldemir’in kadrosunda yetişti,  Gülay Tunçel, Habertürk kuruluş aşamasından  itibaren haber merkezinin çok önemli bölümlerinde görev aldı. Televizyonculuk sevdasına  Besim Tibuk’un açmış olduğu  İstanbul KANAL-E, de başlayan Tunçel, daha sonra da CNBC-E ve NTV’de iş hayatını sürdürdü.

HaberTürk’te haber merkezinin her alanında çalıştı. Ara-Öğle-Akşam Ana Haber bültenlerinin hazırlanmasında, muhabirlik , editörlük , prodüktörlük alanında ciddi sorumluluk aldı…

HaberTürk’ün kuruluşundan büyümesine kadar büyük emeği olan Gülay Tunçel, aynı zamanda disiplinli başarılı çalışmasını; Deniz Arman ve Can Ataklı’yla Ana Haber, Deniz Arman’la Kum Saati Programı, Hakan Aygün ve Melih Meriç’le Basın Kulubü programlarında görevini sürdürdü… Başarılı Gazeteci Deniz Arman’ın sunumuyla hafızalardan silinmeyen  2002 Dünya Kupası projesini hazırlayan  Gülay Tunçel  reytinglerin o dönemde Habertürke geçmesini sağlayarak dikkatleri çekti.

Gülay Tunçel, haberin mutfağında yetişmenin tecrübesini, yapımcılık döneminde konuklarının ısrarı üzerine,  ekran önüne de taşıyarak Kendisinin hazırlayıp sunduğu birçok programa imza attı. Haber Analiz, Saklı Cennetler, Tarihte Bakın Neler Oluyor, Sağlık programları, Gülay’la Gündem , 
yeni yıl – bayram özel programlarının koordinatörlüğünü de yapan Tunçel, Dönemin Başbakanlarından Bülent Ecevit ve eşi Rahşan Eceviti, ilk kez sevgililer gününde canlı yayına alarak yine o dönemde kendinden söz ettirdi. Ayrıca Toprak Holding kurucusu İşadamı Halis Toprak’ın 2000 yılının başlarında Hastanede tedavi gördüğü  dönemde ilk röportajını Habertürk canlı yayınına bağlayarak gerçekleştirmiştir. Yine  kimseye röportaj vermeyen Dünyaca ünlü doktorlarımızdan ABD’de yaşayan Prof. Dr. Mehmet Öz ve Değerli Babası Şişli Florence Nightingale Hastanesi Kalp Damar Cerrahisi ve İstanbul Bilim Üniversitesi, İstanbul Cerrahi Bilimleri Bölüm Başkanı Prof. Dr. Mustafa Öz’ ü ilk kez baba- oğul birlikte Habertürk Sabah canlı yayınına almıştır. Gülay Tunçel  K.K.T.C. Cumhurbaşkanı Denktaş,  siyasetçi, Yazar, Spor,Kültür, Sanat ve  İş dünyasından  birçok önemli isimle röportajlar yapmıştır.. 

Tuna Huş, Bengül Erdamar, Melek Bener, Orhan Ertanhan, Atilla Sarıkayalı , Gülgün Feyman, İstanbul Üniversitesi Öğretim Üyesi Gökhan İçöz`ün öğrencisi olan Gülay Tunçel, aynı zamanda Kuş Dili Spikerlik ve Sunuculuk Eğitim Merkezi ve Hakan Öztürk Medya Eğitim Merkezinden yetişmiştir.

Gülay Tunçel Aynı zamanda televizyon haricinde basın danışmalığı ve sunuculuğa devam etmektedir. Dönemin Bakanlarından Aydın Tümen, seçim döneminde siyasetçi Prof. Dr. Ümit Özdağ, Milli sporcu Saffet Sancaklı, Trabzon milletvekili Koray Aydının basın danışmalığını yaparak seçim çalışmalarının İstanbul Basın Koordinatörlüğünü sürdürdü.

Tunçel ayrıca Sağlık Sektöründe de  birçok Uzman Doktor ve  Profösörün Basın Danışmanlığına destek olmuştur. Gülay Tunçel  Avrasya Hospital Basın ve Halkla İlişkiler Yöneticiliğini sürdürmektedir.

Tunçel Hafta içi her gün Cem Tv de Sağlıklı Hayat Programını Hazırlayıp sunmaktadır.Sağlık konusunda bilmek istediğiniz ne varsa,öğrenmek için hafta için her gün Tunçel’i izleyebilirsiniz..


AYDINSES-ÖZEL HABER-HALİS KAHRAMAN