Bilginer, "Köse'nin eski eşimi dövdüğümle ilgili beyanları gerçek dışı. Şikayetçiyim" dedi. Olcay ise Köse'nin iftira attığını söyledi.

Müzik yapımcısı Erol Köse'nin bir televizyon kanalında tiyatrocu Haluk Bilginer'in evli olduğu dönemde Zuhal Olcay'ı dövdüğü iddiası artık mahkemelik. Konuyla ilgili başlatılan soruşturma önceki gün tamamlarak Köse hakkında "Alenen hakaret" suçundan dava açıldı. Bilginer, soruşturma çerçevesinde alınan ifadesinde, "Söz konusu programda Erol Köse gerçek dışı ve boşandığım eşim Zuhal Olcay'la beni küçük düşürücü mahiyette beyanlarda bulundu. Zuhal'ı dövdüğüm iddiası gerçek dışıdır. Köse ile aynı sitede bir süre oturmuşum, ancak kendisini görmedim. Kendisiyle uzlaşmam, şikayetçiyim" dedi.

2 YIL HAPSİ İSTENİYOR

Konuyla ilgili olarak Zuhal Olcay da, Köse'nin yalan beyanda bulunduğunu ve iftira attığını söyledi. Erol Köse, "Alenen Hakaret" suçunu işlediği gerekçesiyle 3 aydan 2 yıla kadar hapis cezası istemiyle önümüzdeki günlerde İstanbul Sulh Ceza Mahkemesi'nde hakim karşısına çıkacak.

SUÇLAMALARI KABUL ETMEDİ

Erol Köse, o dönem evli olan Zuhal Olcal ve Haluk Bilginerle aynı sitede oturduklarını. Bilginer'in Zuhal'ı dövdüğünü ve sanatçıya gözü morardığı için pansumana götürdüğünü söylemişti. Köse olay yargıya intikal edince suçlamaları kabul etmedi. Ünlü yapımcı "Dayak iddiaları benden önce de basına yansımıştı. Benim olmayan twitterda yazılan yorumlara cevap verim. Suçlamaları kabul etmiyorum" dedi.