İlk olarak Ergene İlçe Emniyet Müdürlüğü binasına giderek burada ilçe emniyet müdürü Bülent Çelik ile makamında görüşen Çorlu Gazeteciler Derneği üyeleri Türk Polis Teşkilatı`nın 169. kuruluş yıldönümünü kutlayarak çalışmalarında başarılar dilediler.

Ergene`nin yeni kurulan bir ilçe olduğunu anımsatan Ergene İlçe Emniyet Müdürü Bülent Çelik: “Yeni kurulan ilçe olması nedeniyle bazı birimler henüz kuruluş aşamasında. Ergene İlçe Emniyet Müdürlüğü olarak Ergene Kaymakamlığı, Belediye Başkanlığı ve Nüfus Müdürlüğü ile Tapu Müdürlüğü gibi çeşitli kurumların bulunduğu binada hizmet veriyoruz. Emniyet Müdürlüğümüz bünyesinde asayiş, trafik, toplum destekli polislik gibi birimlerimiz kuruldu ve çalışmalarını sürdürüyorlar. Diğer birimler de ilerleyen dönemlerde tamamlanacaktır” dedi.

Çorlu Gazeteciler Derneği Başkanı Levent Silistre ise Ergene İlçe Emniyet Müdürü Bülent Çelik nezdinde Ergene İlçe Emniyet Müdürlüğü personelinin polis gününü kutladı. Silistre, Çorlu Gazeteciler Derneği olarak Ergene İlçe Emniyet Müdürlüğü`ne çalışmalarında kolaylıklar dileyerek ihtiyaç duyulması halinde yardıma hazır olduklarını söyledi.

Ergene İlçe Emniyet Müdürü Bülent Çelik ziyaretten ötürü duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Ziyaret günün anısına hatıra fotoğrafı çektirilmesi ile sona erdi.

Ergene İlçe Emniyet Müdürü Bülent Çelik`i ziyaretlerinin ardından Çorlu İlçe Emniyet Müdürlüğü`ne geçen Çorlu Gazeteciler Derneği üyesi gazeteciler burada da Çorlu İlçe Emniyet Müdürü İsmail Dinçer Öğüt`ü makamında ziyaret ettiler. Çorlu`da kısa bir süre önce göreve başlayan Öğüt`e yeni görevinin hayırlı olması temennisinde bulunan gazeteciler, Türk Polis Teşkilatı`nın kuruluşunun 169. yıldönümünü de kutladılar.

Ziyaretten dolayı duyduğu memnuniyeti dile getiren Çorlu İlçe Emniyet Müdürü İsmail Dinçer Öğüt, Çorlu Gazeteciler Derneği Başkanı Levent Silistre dernek yöneticilerine teşekkür etti. Müdür Öğüt gazetecilerle bir süre sohbet ederek görüş alışverişinde de bulundu