Lavabonuz Tıklım Tıkış Olmasın!

Ø  Çaylarınızın çöpleri küçüktür diye lavaboya lütfen dökmeyin. Çay çöpleri lavabonun deliğinden geçmektedirler lakin en küçük bir oluşumda, tıkanıklığı destekleyen en önemli malzemelerden biri haline gelmektedirler. Masum minik noktacıklar, simsiyah kütleler oluşturabilmektedirler.

Ø  Kızarma yaptınız, kalan yağlar lütfen çöpe atılsın. Çünkü borularınızı yağ ile kaplarsanız, her şeyin üzerine kolayca yapışmasını sağlarsınız.

Ø  Yeşillikler yıkanırken lütfen süzgeç kullanın. Özellikle dereotu gibi yeşilliklerin lavaboya kaçmama ihtimali yoktur. Bu nedenle bu gibi şeyleri yıkarken lütfen lavabonuzda süzgeç bulundurun. Siz de uğraşmayın, malzemeleriniz de zarar görmesin.

Bu maddelerden bir ya da hepsini, üstelik de sürekli yaptığınız takdirde, pis su giderlerinizde sorunlar oluşmaya başlayacaktır. Zamanla bu sorunlar, küçük müdahalelerle çözülemez hale gelecektir. Minik el pompası kullanmak, sivri bir şeyle çöpleri iteleyerek suyun akmasını sağlamak, kimyasal içerikli bir malzeme alıp lavaboya dökmek gibi yöntemlerin de işe yaramadığını gördüğünüzde, lütfen endişe edin. Artık sorunu sadece işin uzmanı yani Star Tesisat olarak, biz çözebiliriz.

Lavabonuz Tıka Basa Dolmuş!

Lavabo açma işi, basit gibi görünse de aslında çok kritik müdahaleler gerektiren, önemli bir sorundur. Çünkü doğru yöntemlerle müdahalede bulunulmadığı takdirde, boruların zarar görmesi kaçınılmazdır. Boruların zarar görmesi de boruların değişmek zorunluluğu anlamına gelmektedir. Boruların değişmesi maddi ve de manevi olarak yorucu bir süreç yaşanmasına neden olabilmektedir. Sorun minik bir kartopuyken, çığ haline gelmesini beklemeniz, sizi daha zahmetli çözüm yolları aramaya sevk edecetir.

Sular, Seller Gibi Akacak!

Doğru zamanda doğru yerde olmak istiyoruz. Nerede olduğunuzu ve sorununuzu bilmiyoruz. İşimiz tam da sizi rahatsız eden o tıkanık lavaboyu açmak. Lütfen bunun için bizi size davet edin. Ve borularınıza bir bakalım. Bunun için kameralarımız var. Sorunu içinden fethedelim ve çaresini de bilgi birikimimizin içinden seçelim. Sorununuzu önce tespit edip size raporlayalım, sonra da çözüm yoluna sizinle beraber çıkalım. Biz kırmaktan dökmekten yana değiliz. Borularınız kırılmışsa lakin onu da kolayca yapabiliriz. Boru değiştirmek de bizim işimiz.

Su Yollarınız Açık Olsun!

Binanızın yaşı ileri olabilir, binanızın su tesisatı usta eller tarafından yapılmış olmayabilir, binanızda yapılmış olan yanlış tadilat işlemleri dolayısıyla borularınız delinmiş ya da çatlamış olabilir. Ve bu sorunlar zamanla her türlü probleme neden olabilir. Bunlardan biri de lavabo açma müdahalesi gerektiriyor olabilir. Geliriz, görürüz ve sorunu size de raporlarımızla gösteririz. Doğru müdahale yöntemini tespit eder, sizi doğruya yönlendiririz. Bizim için en önemlisi, sizin memnuniyetiniz.

Lavabo açmak ya da açmamak. İşte bütün meseleniz buysa, bizi arayın! Hem telefonunuzu hem lavabonuzu açalım!