Beyoğlu’nda, yol verme tartışması yüzünden çıkan tartışmada, Ramazan İbrahim Akçay (46) silahla vurularak hayatını kaybetti.



Olay, dün saat 20.00 sıralarında, Beyoğlu Piripaşa Mahallesi Şaban Deresi Sokak üzerinde meydana geldi. 34 TG 5171 plakalı minibüs sürücüsü Ramazan İbrahim Akçay, plakası henüz belirlenemeyen bir otomobil sürücüsü ile yol verme sebebiyle tartışmaya başladı. Yaklaşık 200 metre ilerledikten sonra otomobil sürücüsü minibüsün önünü kesti. Aracından inen kimliği belirsiz şahıs, tartıştığı Ramazan İbrahim Akçay'ı tabancayla ateş ederek boynundan yaraladı.

Otomobil sürücüsü aracına binerek olay yerinden uzaklaştı. Ağır yaralanan Akçay ise yoldan geçen bir taksi sürücüsü tarafından Okmeydanı Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Akçay yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Silah sesini duyan vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine çok sayıda polis ekibi sevkedildi. Delil toplayan ve cadde üzerinde bulunan güvenlik kameralarını inceleyen polis ekipleri, kaçan saldırganı yakalamak için geniş çaplı soruşturma başlattı.