Türkiye Gazetesi'nde okur mektuplarının yayımlandığı " Bir derdim var..! Anlat derdini Feridun Ağabeye.." köşesine bir mektup gönderen Bandırma Paşabayır  Mahallesi 10.Sokak sakini Halis Kahraman,Bandırma Belediye Başkanlığına verdiği çöp konteyneri şikayeti dilekçesine cevap bekliyor..

Türkiye Gazetesi'nin bugün (09 Eylül 2015) yayımlanan nüshasında yer alan " Bandırma Belediye Başkanından istek var..! " başlıklı okur mektubunda şu ifadeler yer aldı :

“ Bandırma Belediye Başkanlığı’na;

Bandırma ilçemiz Paşabayır Mahallesi 10. Sokakta Belediye temizlik görevlilerinin çöp konteynerlerinin ağzını açık bırakmasından dolayı, sinek ve pis kokuların çevreye yayılmasından rahatsızlık duymaktayız. Bu nedenle, sokak sakinleri tarafından çöp konteynerlerinin yeri sık sık değiştirilmektedir. Bu yüzden de, komşular arasında sık sık sözlü tartışmalar yaşanmaktadır. Komşuluk ilişkileri de bozulmaktadır.

Sokak sakinleri arasında yaşanan çöp konteyneri sıkıntısının ortadan kaldırılması için çöp konteynerlerinin bulunacağı yerlerinin belediye görevlilerince işaretlenmesini, yerlerinin sabitlenmesini ve takibinin yapılmasını içeren şikâyetimi Belediye Başkanlığına 11 Ağustos 2015 tarihli 10186 sayılı dilekçe ile sundum. Dilekçelere yasal olarak 15 günde cevap verilmesi gerekiyor ama bugüne kadar olumlu ya da olumsuz bir cevap alamadım.

Belediye Başkanı Dursun Mirza'nın Bandırma Belediyesi olarak hem kent merkezimizde hem yeni kırsal mahallelerimizde tüm vatandaşlarımıza ideal standartlarda, toplum ve çevre sağlığı açısından etkin bir temizlik hizmeti sunmayı hedeflediğini biliyor, sokak sakinlerinin bu makul talebini yerine getireceğine yürekten inanıyor, bu konuda kamuoyuna resmi bir açıklama yapmasını bekliyorum.

Sokak sakinleri adına Halis Kahraman-Bandırma "


AYDINSES-ÖZEL HABER-MURAT AYDIN