AKP İstanbul Milletvekili dönemin Bayrampaşa Belediye Başkanı Hüseyin Bürge hakkında görevi kötüye kullanma ve imar yasasına muhalefet suçlamasıyla Eyüp Cumhuriyet Başsavcılığınca düzenlenen fezleke TBMM Başkanlığına iletildi..

2015 yılında yapılacak olan Genel Milletvekili seçimlerinde halen AKP İstanbul Milletvekili Hüseyin Bürge, yeniden vekil seçilemezse, Bayrampaşa Belediye Başkanlığı döneminde,görevi kötüye kullanma ve imar yasasına muhalefet suçlamasıyla yargılanacak..

Kaçak yapının 1995 ve 2009 yıllarında Bayrampaşa Belediye encümenince 2 kez yıkım kararlı verilmesine karşın kaçak kat yapı sahibinin Bayrampaşa Belediyesi görevlilerine yıllarca siyasi baskılar yaparak,kaçak yapı yıkımını engellediği iddia edildi.


Bayrampaşa Kartaltepe Mahallesi Enverpaşa caddesi üzerinde bulunan 5 katlı binanın çatı katının kaçak olduğu ve hakkında 2 kez yıkım kararı bulunduğu ortaya çıktı.
5 katlı binanın çatı katı kaçak olarak inşa edildiği için Bayrampaşa Belediyesi tarafından 1995 ve 2009 yıllarında 2 kez yıkım ve para cezası kararı verildi. Ancak kararlar uygulanmadı.
Ruhsatına aykırı olarak yapılan binanın kaçak çatı katını yıkmayan AKP İstanbul Milletvekili Hüseyin Bürge hakkında Eyüp Cumhuriyet Başsavcılığınca görevi kötüye kullanma ve imar yasasına muhalefet gerekçesiyle fezleke düzenlendi.Fezleke TBMM Başkanlığına iletildi..
Bayrampaşa Kartaltepe Mahallesi Enverpaşa Caddesinde bulunan kaçak yapı hakkında ilk yıkım kararı 1995 yılında Bayrampaşa Belediyesi’nce verildi. 1995 yılında encümen kararında Osman Sağlam ve hissedarlarına ait binanın tasdikli projesine aykırı olduğu tespit edildi.
Kaçak kısımların yıkılarak ruhsat ve projesine uygun hale getirilmesi için yapı tatil tutanağı düzenlendi ve para cezası kesildi. Ancak kaçak inşaat devam etti. 
Bayrampaşa Belediyesi’nin 1999 yılında düzenlediği 2'nci yapı tatil tutanağında, kaçak inşaat alanı 82 metrekare olarak ölçüldü.
Kaçak yapının 1995 ve 2009 yıllarında Bayrampaşa Belediye encümenince 2 kez yıkım kararlı verilmesine karşın kaçak yapı sahibinin Bayrampaşa Belediyesi görevlilerine  yıllarca siyasi baskılar yaparak,kaçak yapı yıkımını engellediği iddia edildi.
Öte yandan,kaçak yapının yıkımı ile ilgili yargı sürecinin halen 23.Sulh Ceza Mahkemesinde devam ettiği, Bayrampaşa Belediyesinde görevli 4 kamu görevlisi hakkında görevi kötüye kullanma ve imar yasasına muhalefet suçlamasıyla açılan davanın ise halen sürdüğü ifade edildi.