Bursa Emniyet Müdürlüğü tarafından düzenlenen uyuşturucu operasyonunda 41 kilo esrar maddesi ele geçirildi. Gözaltına alınan zanlının, uyuşturucuları piyasaya sürmek için ambalajlama yapmak için ev kiraladığı ortaya çıktı.

Bir kişinin Doğu ve Güneydoğu Anadolu Bölgelerinden getirdiği uyuşturucu maddeyi piyasaya sürmek istediği yönündeki bilgi üzerine harekete geçen Bursa Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve organize Suçlarla Mücadele Şubesi Narkotik Büro Amirliği ekipleri, Yıldırım ilçesi Namazgah Mahallesi’ndeki bir eve baskın düzenledi. Mahkeme kararıyla evde yapılan aramalarda 41 kilo esrar maddesi ele geçirildi.

Operasyonda ikisi ‘uyuşturucu madde ticareti yapmak’ suçundan olmak üzere 4 suç kaydı bulunan Fahri Ö. (44) gözaltına alındı. Zanlının aynı mahallede başka bir evde ikamet ettiği, uyuşturucu maddeleri satışa hazırlamak için özel olarak bir ev kiraladığı ortaya çıktı. Evde yapılan aramalarda 2 adet hassas terazi de ele geçirildi. Emniyetteki ifadesinde ‘susma’ hakkını kullanan zanlı, gazetecilerin de sorularını cevapsız bıraktı.