Giresun ve İlçeleri İmam Hatip Lisesi Mezunları ve Mensupları Vakfı GİMEV geleneksel iftarlarından birini daha 12 Ağustos 2011 Cuma günü akşamı İstanbul Topkapı’da bulunan İstanbul Büyükşehir Belediyesi Topkapı Sosyal Tesisleri’nde gerçekleştirdi.

Kuruluşundan bu yana yaptığı faaliyetlerle üyeler arasında büyük takdir toplayan ve Giresun adına kurulan STK’lar arasında çalışmalarıyla haklı bir yer edinen GİMEV, iftara üyelerini ve hemşehrilerimizi aileleriyle birlikte davet etti. Böylelikle GİMEV’in verdiği iftar Giresunlu ailelerinde buluşmasına ve kaynaşmasına yol açtı.

İFTARDAN FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN

İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin bin 500 kişilik Topkapı Sosyal tesislerini dolduran davetliler arasında milletvekilleri ve belediye başkanlarıda yer aldı. İstanbul Milletvekili Halide İncekara, Giresun Milletvekili Mehmet Geldi, Zeytinburnu Belediye Başkanı Murat Aydın, Giresun Dernekler Birliği Başkanı Halil Kütük, Bulancak Dernekler Federasyonu Başkanı İhsan Yüksel, Gaziosmanpaşa Giresunlular Derneği Başkanı ve Giresun Federasyonu Yönetim Kurulu Üyesi aydınSes Medya Yayın Yönetmeni Murat Aydın, Mavi Karadeniz Tv Yönetim Kurulu Başkanı Fuat Kuş, Giresun’un popüler sanatçısı Kara Davut, Sultangazi Giresunlular Derneği Başkanı Abdurrahman Ada ve çok sayıda STK temsilcisi ile aileleri katıldılar.
GİMEV Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Kırdemir ve GİMEV Mütevelli Heyeti Başkanı Hüseyin Usta iftar programına katılanlara teşekkür ederken, Halide İncekara ve Zeytinburnu Belediye Başkanı Murat Aydın'da kısa birer konuşma ile katılımcıları selamladı.