Behçet DALMAZ/HAKKARİ,()-HAKKARİ'nin Yüksekova İlçesi'nde, iki gün önce sürücüsünün kontrolünden çıkarak Zap Deresi'ne uçan araçta kaybolan 5 yaşındaki Miraç Önal'a ulaşmak için Bitlis'in Tatvan ilçesinden gelen dalgıç polisler ve ekiplerin arama çalışmaları sürüyor. 
Kaza, Hakkari- Yüksekova karayolunun 17'nci kilometresindeki Çöplük Mevkii'nde meydana geldi. Yüksekova'dan Hakkari'ye giden Aydın Önal yönetimindeki cip, sürücünün aracın kontrolünü yitirmesi sonucu 20 metrelik şarampolden Zap Deresi'ne uçtu. Araçtaki 41 yaşındaki Banu Önal öldü, şoför Aydın Önal, Nesibe Önal, Sevim Önal, Samet Önal ve Fazile Kurt yaralandı. 50 yaşındaki Elif Önal ile çocuklar Cemre ve Miraç akıntıya kapılarak kayboldu. Dün yapılan aramalarda Elif Önal'ın, akşam saatlerine doğru da Cemre Önal'ın cenazelerine ulaşıldı. 
Zap Deresi'nde kaybolan Miraç Önal'ı arama çalışmaları ise devam ediyor. Çalışmalar Bitlis'in Tatvan ilçesinden gelen 5 kişilik dalgıç polis ekibi, AFAD ve vatandaşlar tarafından sürdürülüyor. 

FOTOĞRAFLI