ANTALYA, () - BU yıl Avrupa'da 'Yüzyılın Aşçısı' seçilen 3 Yıldızlı Michelin Chef Eckart Witzigmann, bu akşam Antalya'ya geliyor. Eckart Witzigmann, bir hafta boyunca Aska Lara Resort&SPA'da özel menü sunumunu yapacak.
Bu yaz sezonunda Antalya'nın Lara Kundu bölgesinde faaliyete geçen Aska Lara Resort&SPA, gastronomi dünyasının en prestijli unvanı olarak kabul edilen Michelin Yıldızı'na sahip dünyaca ünlü şef aşçıları ağırlıyor. Konuk olacak ilk Michelin Chef Eckart Witzigmann, bu akşam Antalya'ya geliyor. Witzigmann, bu akşam basınla tanışma yemeğinin ardından yarın Aska Lara'da özel menü sunumunu yapacak.
23 Haziran'da Avrupa'da 'Yüzyılın Aşçısı' seçilen ve Türkiye'ye ilk kez gelecek olan Eckart Witzigmann, La Perla Restoran'da sadece 50 kişilik 6 Course Gala Menü ile Aska Lara'da olacak. Eckart Witzigmann'ın asistanlığını ise Almanya'nın en ünlü aşçılarından 2 yıldızlı Michelin Chef Thomas Jaumann yapacak. Ayrıca şefler, 23-27 Temmuz tarihleri arasında menüleri ile konuklarına unutulmaz lezzetleri deneyimleme fırsatı sunacak.

FOTOĞRAFLI