Süleyman KAYA/İSTANBUL,()BAHÇELİEVLER’de yol meselesi yüzünden çıkan kavgada motosikletli sürücü polis memuru ve kardeşi bıçaklayıp kaçtı. Yaralanan polis memuru Sinan Arslan ve kardeşi Orhan Arslan’a ilk müdahaleyi olay yerine koşan vatandaşlar yaptı.
İddiaya göre olay, Saat 11.00 sıralarında Şirinevler Mahallesi, Karaoğlanoğlu Caddesi üzerinde meydana geldi. Çevik Kuvvet Şube Müdürlüğü’nde görevli polis memuru Sinan Arslan, otogara ailesini götürmek 06 AV 0546 plakalı otomobille yola çıktı. Cadde üzerinde Sinan Arslan, 34 UG 2577 motosikletle evlere su taşıyan sürücüyle tartıştı. Büyüyen tartışma kavgaya dönüştü. Belindeki tabancasını çeken Sinan Arslan havaya uyarı atışı yaptı. Bu sırada bıçağını çeken motosiklet sürücüsü polis memuru Sinan ve kardeşi Orhan Arslan saldırdı. Aldıkları çıkan darbeleriyle yaralanan Arslan kardeşlere ilk müdahaleyi vatandaşlar yaptı. Polis memuru Sinan Arslan’ın anne ve babası büyük panik yaşadı. Motosikleti bırakan saldırgan yaya olarak kaçtı. Vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine çok sayıda ekip sevk edildi. Göğsünden yaralanan Orhan Arslan ambulansla kaldırıldığı Bakırköy Sadi Konuk Eğitim ve Araştırma Hastanesi, kolundan yaralanan Sinan Arslan ise Samatya Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde tedavi altına alındı. Orhan Arslan’ın hayati tehlikesinin sürdüğü öğrenildi. Polis olay yerinde delil toplarken, kaçan saldırganı yakalamak için çalışma başlattı. 

GÜVENLİK KAMERALARI KAYDETTİ

Yaşanan olay çevredeki güvenlik kameraları tarafından kaydedildi. Kamera görüntülerinde otomobil ve motosiklet sürücüleri arasındaki tartışma ve sonrasında yaşanan arbede görülüyor. Bir vatandaş tarafından çekilen görüntüde ise yerde yatan yaralıya vatandaşların müdahalesi görülüyor.

SK(FOTOĞRAFLI)