Süleyman KAYA-İbrahim AKTÜRK-İstanbul,()

Doğan Yayın Başkanı Mehmet Ali Yalçındağ ve Doğan Yayın İlkeleri Kurulu Başkan Yardımcısı, emekli büyükelçi Volkan Vural, Yeni Şafak Gazetesi'ne düzenlenen saldırı nedeniyle geçmiş olsun ziyaretinde bulundu. Yalçındağ ve Vural, saat 17:30 sıralarında gazetenin Topkapı'daki yeni binasına geldi. Yalçındağ ve Vural'ı burada gazetenin yetkilileri karşıladı. Ziyaret, gazetenin Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Albayrak'ın odasında gerçekleşti. Yaklaşık 40 dakika süren ziyaretin ardından Yalçındağ çıkışta açıklamalarda bulundu.



"TERÖRÜN HİÇBİR TÜRLÜSÜNÜ KABUL ETMEMİZ MÜMKÜN DEĞİL"

Hiçbir terör eyleminin kabul edilemez olduğuna vurgu yapan Yalçındağ, “Dünkü üzücü olaydan sonra bugün hem Yeni Şafak ailesine hem Albayrak ailesine Doğan grubu olarak geçmiş olsuna geldik. Terörün hiçbir türlüsünü kabul etmemiz mümkün değil. Basına da yapılan terörü kabul etmemiz mümkün değil. Bunu, basın özgürlüğüne yapılmış bir saldırı olarak kabul ediyoruz. Faillerin biran önce yakalanmasını arzu ediyoruz" diye konuştu.

MUSTAFA ALBAYRAK: İNŞALLAH HİÇKİMSE BU OLAYI YAŞAMAZ



Yalçındağ ve Vural'ı uğurlayarak eşlek eden Yeni Şafak Gazetesi İcra Kurulu Başkanı Mustafa Albayrak da, “Nezaketleri, dilekleri için çok teşekkür ediyoruz. İnşallah hiç kimse bu olayı yaşamaz. Temennimiz son olmasıdır" diye konuştu.

fotoğraflı