ORDU'da bu yıl 14'üncüsü düzenlenen, 'Vosvos Şenliği' kapsamında kente gelen yaklaşık 300'e yakın vosvos sever 3 bin rakımlı yaylaları gezmek için yola çıktı.

Ordu'da bu yıl 14'üncüsü düzenlenen 'Vosvos Şenliği' ilk günden renkli görüntülere sahne oldu. Perşembe İlçesi'nde Yason Yarımadası'nda kamp yaparak toplanan vosvos severler bugün 3 bin rakımlı yaylalara gitmek için yola çıktı. 15 Temmuz Demokrasi Meydanı'nda düzenlenen programla yola çıkan vosvoslar çevredeki vatandaşların da yoğun ilgisini topladı.  

Ordu Valisi İrfan Balkanlıoğlu, 'Vosvos Şenliği'nin Ordu'nun tanıtımına büyük katkı sağladığını belirterek, "Ordu'nun insanları kendisine bağlayan yapısı var. Ordu için bu güzel organizasyon. Buraya göreve gelip burayı görünce aşık olduk bu şehre. Her fırsatı değerlendirerek Ordu'nun güzelliklerini bütün dünyaya tanıtmak için çalıştık. Televizyonlarda, dergilerde, gazetelerde, sosyal medyada, Körfez ülkelerinde Ordu'yu çok iyi şekilde tanıttık. Aynı şekilde tanıtım çalışmalarımız halen sürüyor. Vosvso Şenliği'nin de bu tanıtıma büyük katkısı var" dedi..
Vosvos Şenliği 2 Temmuz'da sona erecek.