Yusuf ÇINAR/ÇORUM, () - ÇORUM Valisi Ahmet Kara, İl Koordinasyon Toplantısı’nda bazı bölge müdürlerinin olmadığını görünce sinirlenerek, "Toplantıda ikinci derece adam istemiyorum" dedi.
Çorum İl Koordinasyon Kurulu’nun Ekim ayı toplantısı dün akşam Vali Ahmet kara başkanlığında yapıldı. Bazı Bölge Müdürleri'nin yerine yardımcıları ve şube müdürlerinin katılması Vali Kara'yı kızdırdı. Vali Kara, bölge müdürlerinin toplantıya katılmaması üzerine sinirlenerek, "Burada iki hususu belirtmek istiyorum. Kimse alınmasın, beni yanlış anlamasın. Burası yatırımların izlenmesiyle ilgili toplantı yeri. Bu toplantı da bir şey demiyorum. İlk toplantıya sakın bölge müdür yardımcıları da gelmesin. Başkan yardımcısı da gelmesin. Çünkü koordinasyon yapmanın bir alemi yok sizlerle. Kurumun en yetkilisi olmadıktan sonra ben ne yapayım? Hiç lüzumu yok gelmesin. Gelirse de toplantıya almayacağım. Kesinlikle, haberiniz olsun" diye konuştu.
Burada kimseyi küçümsemediğini ve herkesin başının üstünde yeri olduğunu belirten Vali Kara, "Burada kurumun en yetkilisi olacak ki ben problemi konuşayım. Size bir problem söylesem çözemezsiniz. Bundan sonra kurumun amiri gelirse gelir, gelmezse mazeretini bildirir gelmez. İkinci derece adam istemiyorum. Ben de yazı işleri müdürümü gönderiyim konuşun durun" dedi.

FOTOĞRAFLI