UŞAK'ta birahanede garson olarak alışan iki kadın gece iş çıkışı caddede yürürken, otomobille takip eden eli bıçaklı bir kişinin saldırısından "Allah aşkına yardım edin" çığlıkları sayesinde kurtuldu. Çevredeki bir kişinin görüntülediği olayda kadınların çaresizliği kameraya yansıdı. Polis saldırganın yakalanması için çalışma başlattı.
Kentteki birahanede çalışan S.F. ve Y.S., geçen 4 Ekim pazar günü saat 02.00 sıralarında işten çıkıp İslice Mahallesi, Yıldırım Beyazıt Caddesi'nde yürümeye başladı. Bir süre sonra eli bıçaklı bir kişi otomobiliyle takip ettiği iki kadına saldırdı. Kadınlardan biri omzundaki çantasını yere atıp, eli bıçaklı saldırgana direnirken "Allah aşkına yardım edin" diye bağırmaya başladı. Diğer kadın ise koşarak, olay yerinden uzaklaştı.
Eli bıçaklı saldırganın karşısında çaresiz kalan kadının çığlılarını duyan çevredekiler, durumu 155 Polis İmdat ihbar hattına bildirdi. Olay yerine çok sayıda polis ekibi sevk edildi. Polislerin geldiğini fark eden saldırgan, bıçağını cebine koyarak olay yerinden kaçtı. Olay anı çevredeki bir kişi tarafından görüntülendi.
Polis, görüntülerden saldırganın kentte manavlık yapan Ö.A. olduğunu belirleyip, yakalanması için çalışma başlattı. Polisin ifadelerine başvurduğu S.F. ile Y.S. ise saldırgandan şikayetçi olmadıklarını söyledi.

FOTOĞRAFLI