SAKARYA'nın Hendek İlçesi'nde Atikehanım Ortaokulu'nda okuyan S.K ve Ö.K adlı kız öğrenciler, Türkçe öğretmenleri N.A.'nın kendilerini dövdüğünü iddia etti. Öğrencilerin velileri, öğretmen hakkında şikayette bulundu.
Hendek Atikehanım Ortaokulu 6. sınıf öğrencileri S.K ve Ö.K., Türkçe öğretmenleri N.A.'nın sınıf içersinde ellerine cetvelle vurduğunu, cetvelin kırılmasının ardından saçlarından tutarak başlarını duvara vurduğunu iddia etti. Okuldan çıkıp evlerine giden öğrenciler durumu velilerine anlattı. Her iki öğrenci velisi şikayet dilekçelerini İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne vererek öğretmen hakkında idari soruşturma başlatılmasını istedi. Karakola da dilekçe ile müracat eden veliler öğretmen hakkında hukuk mücadelesi başlatacaklarını ifade etti.
Öğrenci velisi Ö.K ise "Çocuğum okula gitmek istemiyor. Zorla ikna ettim o öğretmenin dersine girmek istemiyor. Çocuğum okuldan soğudu. Öğretmen hakkında gerekli yerlere şikayette bulunduk" diyerek İlçe Milli Eğitim Müdürlüğüne şikayette bulundu.
Diğer öğrencinin velisi S.K., "Sinirden gözümüze uyku girmedi. Kızımın baş ağrısı devam ediyor" diye konuştu.

FOTOĞRAFLI