Faik KAPTAN-İbrahim YILDIZ/İSTANBUL, () FRANSA’da düzenlenecek UEFA Euro 2016 resmi havayolu sponsoru olan Türk Hava Yolları, A Milli takım oyuncularımızın da rol aldığı özel reklam filmi bugün izleyiciler ile buluşuyor. 

Türk Hava Yolları, Avrupa Futbol Şampiyonası’nda büyük mücadeleye hazırlanan milli takımımız için bugün itibariyle tüm televizyonlarda yayına girecek olan “Kaptan Anonsu” temalı bir reklam filmi hazırladı. Türk Hava Yolları kaptan pilotunun, milli takım uçağındaki futbolcularımıza milletimiz adına anons yapmasıyla kurgulanan reklam filmi, milli takımın 2 yıllık mucizevi hikâyesini anlatırken diğer taraftan da takımlarıyla gurur duymak isteyen 78 milyonun hislerine kulak veriyor. 205 kişinin görev aldığı reklam filminin çekimleri Antalya ve İstanbul’da 4 günde gerçekleştirildi.

KAMPANYAYA KATIL MAÇI FRANSA’DA İZLE

Türk Hava Yolları ayrıca dijital dünyada başlattığı "Kaptanınız Konuşuyor" isimli kampanya ile taraftarlarını Euro 2016 yolunda milli takımı desteklemeye davet ediyor. kaptaninizkonusuyor.com web sayfası üzerinden düzenlenen kurguda, kampanya katılımcıları kolay ve pratik kayıt süreciyle kendi ses kayıtlarını siteye yükleyerek turnuva boyunca milli takıma desteklerini gösteriyorlar. Kampanyaya katılan 3 talihli, milli takımı Fransa'da tribünden izleme imkânı yakalıyor; yine kampanya katılımcısı 100 kişi ise, Milli Takım formasını kazanma hakkını elde edecek.