İSTANBUL, () TÜRK futbolunun mihenk taşlarından biri olan Fenerbahçe’ye Avrupa kupalarında forma sponsorluğu sağlayan Türk Hava Yolları, UEFA Avrupa Ligi’nde çıkacağı kritik mücadele öncesinde sarı lacivertli ekibe büyük bir sürpriz hazırladı.

Deplasmanda oynayacağı Molde maçı için, bugün sabah saatlerinde Sabiha Gökçen Havalimanı’ndan Norveç’e doğru yola çıkan Fenerbahçe kafilesini taşıyan Türk Hava Yolları uçağı, kalkıştan kısa bir süre sonra rotasını değiştirerek Ülker Stadyumu Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Spor Kompleksi’ne doğru alçak uçuşa geçti. Uçak, spor kompleksine yaklaştığında kaptan pilot, yaptığı anonsla tüm takımdan aşağıya bakmalarını rica etti.

Kaptan pilotun ricası üzerine aşağıya bakan takım oyuncuları ve teknik ekip büyük bir sürpriz yaşadı. Stadın tam ortasında gördükleri görüntü, kafilede önce büyük bir şaşkınlık yarattı. Taraftarların, stadın ortasında açtığı dev Fenerbahçe forması, tüm ekibe duygu dolu anlar yaşattı. Takım oyuncuları ve teknik kadronun, açılan dev formayı görmeleri, kafile için maç öncesi sıra dışı bir motivasyon olurken, hayata geçirdiği farklılıklarla havacılık dışında da birçok alanda adından sıklıkla söz ettiren Türk Hava Yolları için bu anlamlı sürece destek olmak ayrı bir gurur vesilesi oldu.

(FOTOĞRAF)