Faik KAPTAN-İbrahim YILDIZ/İSTANBUL,() HAVA Yolları Kabin Memurları Derneği'nin (TASSA) olağan Genel Kurulu'nda  yeni yönetime Erol Gezer, Sabit Coşkun, Bülent Ersoy, Bahar Gözükızıl, Mustafa Fatih Yalçın, Sinem Tekin, Engin Uzun, İzlem Güvercin ve Okay Dömeke seçildi.
TASSA olağan genel kurulu, Atatürk Havalimanı Ali Sürmen Konferans Salonu'nda bugün saat 11.00’de başladı. Ersin Paşa Kılıç ve Turgay Taştepe’nin dönemsel olarak başkanlığını yaptığı TASSA yönetiminin ibra edilmesinden sonra adaylardan Erol Gezer, derneklerini bulundukları konumdan çok daha yukarılara çıkarabilecekleri kanaatine vardıkları için aday olduklarını belirterek şöyle konuştu:
“Son 6 aylık süreç içerisinde kabin memurluğu mesleğine gönül vermiş ve bu mesleği layığı ile yapmayı kendine misyon edinmiş birkaç kabin memuru olarak derneğimiz TASSA’ya neler katabileceğimiz üzerinde çalışmalar yapmaktayız. Üyelerimizle, yöneticilerimizle ve sektörde faaliyet gösteren kurum ve kuruluşların yöneticileri ile fikirlerimizi paylaştık ve onların çok değerli desteklerini alarak, hedeflerimiz yönünde fikir birliğine vardık. Gönlümüz Genel Kurula daha çok katılım olmasından yanaydı. Ancak arkadaşlarımızın çoğu görevde. Temennimiz, desteğinizin her daim bizimle olmasıdır.“
Daha sonra Erol Gezer ve arkadaşlarının yer aldığı tek liste ile seçime gidildi ve oy çokluğuyla Erol Gezer, Sabit Coşkun, Bülent Ersoy, Bahar Gözükızıl, Mustafa Fatih Yalçın, Sinem Tekin, Engin Uzun, İzlem Güvercin ve Okay Dömeke yönetim kuruluna seçildi.  Denetleme Kurulu üyeleri de Hakan Doğan, Ahmet Çankaya ve Müge Evcen oldu.  

(FOTOĞRAF)