Durmuş SEVİNDİK/ZONGULDAK, () - ZONGULDAK Belediyesi'nde 2 aydır ücret alamayan taşeron işçiler, paralarının ödenmesinin ardından Belediye Başkanı CHP'li Muharrem Akdemir'i ziyaret ederek teşekkür etti.
Belediyenin çeşitli birimlerinde çalışan 396 taşeron işçiye mart ve nisan ayı ücretleri zamanında ödenmedi. İşçiler, iki aylık paralarını bu hafta içinde aldı. 60 kadar taşeron işçi, Belediye Başkanı Muharrem Akdemir'i makamında ziyaret ederek yapılan ödeme için teşekkür etti. İşçiler adına konuşan Murat Kula, "Tekrar başkanlığa seçildikten sonra bizim adımıza verdiğiniz bütün sözleri tuttunuz. Bunun için teşekkür ediyoruz. Hepimiz iki aylık maaşlarımızı bir hafta içinde çektik. Bundan sonra bütün birimlerdeki taşeron işçileri olarak aynı özveriyle çalışmalara devam edeceğimizin sözünü veriyoruz" dedi.
Başkan Akdemir ise taşeron işçilerin ücretlerini en geç haziran ayına kadar ödemeyi planlarken, bu ay içinde bunu gerçekleştirdikleri için mutlu olduklarını söyledi. Başkan Akdemir, şöyle konuştu:
"Biz her zaman sizin yanınızdayız. Ancak gelişen şartlar içerisinde bazı sıkıntılar olabilir. Bir aile içinde sıkıntı mutlaka olacaktır. Hep tatlı olmaz. Bazen tuzlu olur, o tuzu da değerlendireceğiz ve böylece hayatımızı idame ettireceğiz. Bu yüzden hep işimize olumlu bakacağız. Olumlu baktığımız zaman gerisi tefarruattır. Bu gönül birlikteliğimizi sadece bugünler için değil yaşadığımız sürece de sürdürmeliyiz."

DS(EE/BT) (FOTOĞRAFLI)