İZMİR'in Torbalı İlçesi'nde motosiklet kazası geçiren 16 yaşındaki Fırat Çerçi, yoğun bakımda 15 gün süren yaşam mücadelesinin ardından tedavi gördüğü hastanede yaşamını yitirdi. Manisa'nın Yunusemre İlçesi'ndeki AK Partili Belediye Başkanı Mehmet Çerçi'nin yeğeni olan talihsiz genç, gözyaşları içinde toprağa verildi. Çerçi bağışlanan organlarıyla da üç hastaya hayat verdi.
Tire'nin Doyranlı Mahallesi'nde yaşayan 42 yaşındaki Nadir Çerçi'nin motosiklet kazası geçiren oğlu Fırat Çerçi, Manisa Celal Bayar Üniversitesi Hastanesi'nde 15 gün süren yaşam mücadelesini dün kaybetti.
AK Partili Yunusemre Belediye Başkanı Mehmet Çerçi'nin yeğeni olan gencin cenazesi ailesi tarafından Manisa Celal Bayar Üniversitesi Hastanesi'nden alınarak, öğle saatlerinde Doyranlı'ya getirildi. Cenaze, helallik alınması için evinin önüne getirildiğinde anne Bahriye ve baba Nadir Çerçi fenalık geçirdi. Talihsiz genç, Doyranlı Köy Camisi'nde, Cuma namazından sonra kılınan cenaze namazının ardından feryatlar arasında köy mezarlığında toprağa verildi.
Cenazeye, Yunusemre Belediye Başkanı Mehmet Çerçi, Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, Yunus Emre Belediye Başkan Yardımcıları Ramiz Şiyak, Hakan Yeşilbaş, Tire Belediyesi eski Başkanı Mehmet Sıtkı İçelli ile çok sayıda vatandaş katıldı. Cenazede öğretmenleri ile birlikte saf tutan Gökçen Lisesi öğrencileri arkadaşlarını toprağa verirken gözyaşlarını tutamadı. Yunusemre Belediye Başkanı Mehmet Çerçi'nin aynı gün kayınpederi Hamza Güleryüz'ü de kaybettiği bildirildi.
LİSE ÖĞRENCİSİYDİ
Gökçen Lisesi 10'uncu Sınıf öğrencisi olan Fırat Çerçi yaklaşık 15 gün önce arkadaşı Murat S.'nin kullandığı 35 YLN 94 plakalı motosiklet ile Doyranlı yakınlarında trafik kazası geçirmiş ve kaldırıldığı Manisa Celal Bayar Üniversitesi Hastanesi'nde tedavi altına alınmıştı. Fırat Çerçi organlarıyla da hastalara şifa oldu. Fırat Çerçi'nin kalp, kornea ve böbrekleri bağışlandı.

FOTOĞRAF