Aydın'ın Sultanhisar İlçesi'ndeki bir sokakta gerçekleştirilen sünnet düğününde, havaya atılan konfetiden çıkan alüminyum folyo parçaları elektrik tellerine çarpınca kıvılcımla birlikte kısa devreye neden oldu.

Sultanhisar'da bir camcıda çalışan 39 yaşındaki Fatih Can ile ev kadını eşi Pembe Can çifti, tek çocuğu 10 yaşındaki Rıfat Can için sünnet düğünü düzenledi. Bir organizasyon firmasıyla anlaşan Can çiftinin davetlileri, dün akşam, eğlencenin yapılacağı Kurtuluş Mahallesi'ne geldi. Sünnet düğünü Fatih-Pembe Can çiftinin açılış dansıyla başladı. Tam bu sırada organizasyon firmasının görevlileri konfeti patlattı. Konfetinin içindeki alüminyum folyo parçaları, mahalleye enerji sağlayan elektrik tellerine çarptı. Kıvılcımların ardından duyulan patlama sesi sonrası mahalle karanlığa gömüldü. Bu sırada kısa bir süre panik yaşandı. Herhangi bir yaralının olmaması sevindirdi. Fatih Can'ın ihbarı üzerine elektrik dağıtım şirketi AYDEM ekipleri mahalleye geldi.

Çalışmaların ardından 20 dakika karanlığa gömülen mahalle tekrar aydınlandı. Tutanak tutan AYDEM ekipleri, mahalleden ayrıldı. Herhangi bir kasıt olmadığını belirten düğün sahibi Fatih Can, tek üzüntülerinin bu mutlu günlerinde yaşanan elektrik kesintisi olduğunu söyledi.