SİVAS'ın Suşehri ilçesi’nde Hürriyet İlkokulu'nda 10 yıllık sınıf öğretmeni Melahat Doğruyol sınıfının kapısını kaplatarak Türk bayrağı haline getirdi.
Evli ve 2 çocuk annesi 32 yaşındaki Melahat Doğruyol 5 yıldan bu yana görev yaptığı Hürriyet İlkokulu'ndaki 24 öğrencisi bulunan 1/A sınıfının kapısına 50 TL harcayarak Türk bayrağı kaplaması yaptırdı. Doğruyol, çocuklara bayrak sevgisinin küçük yaşlarda verilmesi gerektiğine inandığını belirterek, "Sınıf kapımıza böyle bir bayrak süslemesi yaptık öğrencilerimiz ve koridordaki diğer sınıftaki çocuklar bile bu durumdan çok memnun ve çok etkilendi. Çocuklarımız sabah derse girerken bile daha şevkle girdi. Bayrağımız kutsal ve çok önemli. Cumhuriyet Bayramı arafesinde böyle bir şey yapmak bizi mutlu etti. Örnek teşkil etmesini diliyorum" dedi.
Sabah çocuklarını eğitim gördüğü Hürriyet İlkokulu'na getiren veliler 1/A sınıfını kapısının Türk bayrağıyla kaplandığını görünce mutlu olduklarını belirtirken, bu düşünceyi uygulamaya koyan sınıf öğretmenine teşekkür etti.

FOTOĞRAFLI