ŞIRNAK'ın Silopi İlçesi'ne bağlı Ceylan Köyü İlk ve Ortaokulu'na İzmir Başarıspor Kulübü tarafından giysi, kırtasiye ve oyuncak yardımı yapıldı.
İzmir Başarıspor Kulübü, her yıl önceden tespit ettiği ihtiyaç sahibi bir okulu kardeş okul olarak belirleyip, dernek üyeleri ve derneğe üye öğrenci velilerince hazırlanan yardım kolilerini okula ulaştırıyor. İçerisinde kırtasiye malzemesi, oyuncak, giyim ve ayakkabı bulunan 18 çuvaldan oluşan yardım, İzmir Başarıspor Kulübü yönetim kurulu üyesi Enver Yılmaz tarafından Ceylan İlk ve Ortaokulu Müdürü Aydın Vural’a teslim edildi. Çuvallar sınıflarda açılarak ihtiyaca göre öğrencilere dağıtıldı.
Öğrencilerden Laleş Erkan Ali Sevim, yardım malzemeleri gönderen İzmir Başakspor Külübü yöneticilerine teşekkür ederek, aldıkları yardımdan duydukları memnuniyeti dile getirdi.
İzmir Başarıspor Kulübü yönetim kurulu üyesi Enver Yılmaz da, kulüp olarak her yıl sosyal sorumluluk projeleri kapsamında çeşitli okul ve kurumlara yardım yaptıklarını belirterek, "İzmir Başarıspor Kulübü olarak sosyal sorumluluk projeleri kapsamında her yıl kendimize bir tane kardeş okul belirliyoruz. Geçen sene Ağrı Doğubeyazıt Kemal Paşa İlk ve Ortaokulu'nu belirledik ve onlara yardımda bulunmuştuk. Bu sene ise Şırnak Silopi Ceylan Köyü İlk ve Ortaokulu'nu kendimize kardeş okul belirledik. İzmir Başarıspor Derneği üyelerimize, sporcularımıza ve velilerimize yaptıkları bu katkılarla toplam 18 çuvallık kıyafet, oyuncak, kırtasiye malzemeleri, Ceylan Köyü İlk ve Ortaokulu öğrencileri ile buluşturduk" dedi.
Ceylan İlk ve Ortaokulu Müdürü Aydın Vural ise "Okulumuzda eğitim gören öğrencilerin giyim ve kırtasiye ihtiyaçlarını karşılamak için sosyal medyada çeşitli çağrılar yaptık. Bu çağrıya en somut cevap İzmir Başarıspor Kulübü'nden geldi. Öğrencilerimize 18 torba yardımı ulaştırdılar. Bu yardımı bize ulaştırmakta emeği ve İzmir Başarıspor Kulübü'nün bütün üye ve sporcularına Silopi’den sevgiler selamlar" diye konuştu.

FOTOĞRAFLI