İZMİR'in Balçova İlçesi'nde, Balçova Termal Tesisleri bünyesindeki su parkı Aquacity'de, son yılların en sıcak günlerinden bunalan İzmirliler'in akınına uğradı. Yılın 12 ayı açık olan tesise İzmirliler yoğun ilgi gösteriyor. Sadece geçen yıl 90 bin kişinin eğlenmek için tercih ettiği tesisi, 19 Mayıs'ta başlayan yeni sezonda tercih edenlerin sayısı 25 bin oldu.
Havaların ısınması ile birlikte doluluk oranı da artan İzmir'in ilk ve tek su parkı Aquacity 40 bin metrekare alanda yer alan farklı türlerdeki 22 su kaydırağı ve biri yarı olimpik olan 3 yüzme havuzuyla, Türk ve yabancı misafirlerine farklı bir tatil ve eğlence konsepti sunuyor. Aynı anda yaklaşık 4 bin kişiye hizmet verebilen su parkında, gün boyu eğlence sürüyor. Çocuk kaydırakları, çocuklar için hazırlanmış su labirenti, trambolin, aile kaydırağı 'Familyslayt' ve uzay kasesi Aquacity'de dans gösterileri, havuz oyunları, su topu, su voleybolu, su basketbolu, aerobik, değişik yaş gruplarındaki çocuklara çeşitli etkinlikler sunan çocuk kulübü ile ziyaretlerine keyifli anlar yaşatıyor. Ziyaretçiler, dalga havuzu, dans eden fıskiyeler, su kalesi, rafting nehri, yunus balığı fıskiyeler, penguen ve mantar duş, suni kayalıklar, şelale, seyir ve güneşlenme terasları gibi alanlarda gün boyu vakit geçirebiliyor.
2015'TE 90 BİN KİŞİ
Son yılların en sıcak günlerini yaşayan ve bu sıcaktan bunalan İzmirliler'in ilk tercihlerin olan su parkı 2015 yılında 90 bin ziyaretçi ağırladı. Geçen 19 Mayıs'ta başlayan yeni sezonda ise bugüne kadar 25 bin yerli ve yabancı turist su parkında eğlendi.

FOTOĞRAFLI