Cemal KOYUK/İSTANBUL, () 14 Şubat Sevgililer Günü, Bağcılar’da da günün anlamına uygun yaşandı, 50 çiftin nikahı kıyıldı. 

Bağcılar Belediyesi Halk Sarayı ile Güneşli Nikah Salonu’nda 14 Şubat Sevgililer Günü heyecanı yaşandı.  Nihal Yıldız ile Harun Uyanık’ın nikahı Bağcılar Belediye Başkanı Lokman Çağırıcı tarafından kıyıldı. Tören sırasında gelinin şahitliğini ilkokul öğretmeni Yasemin Turhan, damadın da Ali Murat Ekşi yaptı. Nikah sonrası Başkan Çağırıcı, evlilik cüzdanını geline, nikah defterini imzalandığı kalemi de damada verdi. Evlilik kurumunun kutsal bir müessese olduğunu ve yaşatılması gerektiğini vurgulayan Çağırıcı, “Çeyiz sandığı gelinlerin olduğu için cüzdanı sandığında muhafaza etmesi için geline takdim ediyorum. “dedi.

Çiftlere ömür boyu mutluluklar dileğinde bulunan Çağırıcı, “Bugün anlamlı bir gün. Nikah Dairelerimizde de yoğunluk yaşanıyor. Hayat inişler ve çıkışlarla doludur. Eşler arasında karşılıklı sevgi ve saygı olduğu vakit hayat mutlulukla yaşanıyor. Evlenen çiftlerimize huzur ve mutluluk dolu nice yıllar diliyorum.” şeklinde konuştu.

(FOTOĞRAF)