VAN’ın Hacıbekir Mahallesi’nde zırhlı polis aracının geçişi sırasında PKK’lı teröristler tarafından yola döşenen el yapımı patlayıcının infilak ettirilmesi sonucu şehit olan 47 yaşındaki Osman Bodur’un cenazesi uçakla Trabzon’a getirildi.

Şehidin naaşı, törenin ardından memleketi Giresun'un Eynesil ilçesine gönderildi. Şehit cenazesinin gelişi nedeniyle Trabzon Havalimanı'nda düzenlenen törene, Trabzon Valisi Abdil Celil Öz, Büyükşehir Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, İl Emniyet Müdür Murat Köksal, şehidin abisi Şakir Bodur ve kız Kardeşi Emine Bakır ile yakınları ve polisler ile askerler katıldı.

Bodur'un Türk Bayrağı'na sarılı naaşı, tören mangası tarafından uçaktan alındı, bir süre omuzlarda taşındıktan sonra cenaze aracına konuldu. Bodur’un abisi Şakir Bodur ve ablası Emine Bakır, gözyaşı döktü. Bodur’un cenazesi karşılama töreninin ardından Giresun’un Eynesil İlçesi'ne gönderildi. 3 çocuk babası Osman Bodur, yarın ikindi namazı sonrasında kılınacak cenaze namazının ardından Giresun'un Eynesil ilçesinde toprağa verilecek.