SAKARYASPOR'un İzmir'de Ankara Demirspor ile oynanan play- off maçı için 25 Mayıs Pazartesi günü gece yarısı Sakaryaspor taraftarlarına tahsis edilen edilen özel tren ile İzmir'e giden lise öğrencisi 16 yaşındaki Olcay Boğa'dan bir daha haber alınamadı. Ailesi çocuklarının bulunması için polise başvurdu.
Sakarya Milli Piyango Teknik ve Endüstri Mesles Lisesi 11'nci sınıf öğrencisi 16 yaşındaki Olcay Boğa, Sakaryaspor'un İzmir'de oynadığı 2'nci lige yükseleceği Play Off maçı için Sakarya Büyükşehir Belediyesi tarafından Sakaryaspor'a tahsis edilen 8 vagondan oluşan özel trenle İzmir'e gitti. Yaklaşık 1500 taraftarla birlikte maçı izleyen Olcay Boğa'dan bir daha haber alınamadı. İnşaat işçiliği yapan babası Nihat Boğa oğlunun bulunması için Sakarya Emniyet Müdürlüğü'ne başvurdu.
Ailenin akrabası olan Erkan Kılıç, kayıp olan lise öğrencisi Nihat'ın maça gittiğinden ailesinin haberi olmadığını belirterek, şöyle konuştu:
"Okul çıkışı gitmiş. Trende görenler var. İzmir'de iken yanında orta yaşlı birisiyle sohbet ederken de görmüşler. Tek başına bir yere gidecek çocuk değil. Üzerinde de sadece 20 lira vardı."
Nihat'ın dün babasını 'gizli' numaradan arayarak 'Adıyamandayım' dedikten sonra yanında bulunan bir kişinin de 'Kapat 'diye uyarması üzerine telefonu kapattığını da söyleyen Erkan Kılıç, "Ailesi ile bir sıkıntısı olmayan, dersleri başarılı olan Nihat'a ne oldu bilmek istiyoruz. Babası o günden beri polislerle birlikte oğlundan gelecek bir haber bekliyor" dedi.
Sakarya  Emniyet Müdürlüğü Çocuk Şubesi ekipleri de Liseli Nihat'ın bulunması için araştırmalarını sürdürüyor.