Yusuf BAŞTUĞ/ADANA, () - ADANA'da merkez Yüreğir Belediye Başkanı Ak Partili Mahmut Çelikcan, 8 yılıdır nikahsız yaşayan ve 3 çocukları olan 31 yaşındaki İlper Çiçek'e gelinlik, 32 yaşındaki Sami Çiçek'e de damatlık aldı,  'evet' yazılı kaşkol takan çiftin nikahını kıydı.
Yüreğir İlçe Belediye Başkanı Ak Parti'li Mahmut Çelikcan, ilçede referandum çalışmaları sırasında Özgür Mahallesi'nde 3 çocuklu İlper Çiçek ve Sami Çiçek ile karşılaştı. Sami Çiçek'in ekonomik nedenlerle resmi nikah kıyamadığını söylemesi üzerine Başkan Çelikcan da onlara hem damatlık, hem gelinlik alıp nikahı da kendisinin kıyacağını söyledi. Sözünü yerine getiren Başkan Çelikcan, Yüreğir Belediyesi Nikah Salonu'nda Çiçek çiftinin nikahını kıydı.
"16 NİSAN'DA DA AYNI KARARI VERECEĞİZ"
Belediye Başkanı Mahmut Çelikcan'ın eşi Mehtap Çelikcan ve Ak Parti Yüreğir İlçe Kadın Kolları Başkanı Emine Yıldırım'ın nikah şahitliği yaptığı törene, Sami ve İlper Çiçek çiftinin Çetin, Metin ve Tekin adlı 3 çocuğu da katıldı. Boyunlarına 'Evet' yazılı atkı asan gelin ve damat ile törene katılanlar, bu anı fotoğraf çektirerek ölümsüzleştirdi. Başkan Çelikcan'a teşekkür eden damat Sami Çiçek, "En unutulmaz anımızı 'evet' ile taçlandırdık. Referandumda da aynı kararı vereceğiz" dedi.
Çifti kutlayan Yüreğir Belediye Başkanı Mahmut Çelikcan ise, "Hemşerilerimiz bu mutlu anda verdikleri evet kararını inşallah 16 Nisan'da da vererek ülkemizin mutluluğuna da katkı koyacaklar" diye konuştu.

FOTOĞRAFLI