KAHRAMANMARAŞ'ta, bayram tatili nedeniyle yolculuğa çıkacak olanların olası hırsızlık olayları ile karşılaşmamaları için polisler tarafından neler yapılması gerekenler ve kuralların içerdiği broşürler dağıtıldı.
Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü görevlileri, Ramazan Bayramı nedeniyle halkın yoğun olarak çarşı, hastane, otobüs durakları ve alışveriş merkezileri gibi yerlere gittiği göz önüne alınarak hırsızlık gibi suçların aza indirilmesi amacıyla broşür hazırladı. 
Polisler, içerisinde hırsızlık, yankesicilik, gasp, dolandırıcılık ve benzer suçlarla ilgili alınması ve trafikte yapılması gerekenlerle ilgili bilgilerin yer aldığı broşürleri dağıtarak çeşitli bilgiler verdi. Ramazan Bayramı nedeniyle tatil yolculuğuna çıkacak olanlara  hırsızlıklara karşı yapması gerekenleri anlatan polisler, yolculuk sırasında da trafik kurallarına uyulması konusunda önerilerde bulundu. Polisler, kent merkezindeki birçok bölgede broşür dağıtarak halka bilgi verdi. Broşürleri inceleyen vatandaşlar, polislere teşekkür etti.

FOTOĞRAFLI