BURSA'da Oyak Renault Fabrikası'nda geçtiğimiz salı günü meydana gelen kavgada, iddiaya göre sakalı yüzünden uyardığı işçi Fatih A. tarafından yumruk ile dövülen 36 yaşındaki bölüm şefi Nihat Sevinç kaldırıldığı Uludağ Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'nde yoğun bakım ünitesinde tedavi altına alındı. Doktorlar Sevinç'in hayati tehlikeyi atlatamadığını söyledi.
Buras'da, Oyak Renault Fabrikas'nda geçtiğimiz salı günü saat 17.00 sıralarında meydana gelen olayda Kaporta Punta Bölüm Şefi Nihat Sevinç bir yıl önce işe giren Fatih A.'yı iddiaya göre sakalı konusunda bir kez daha uyarınca tartışma çıktı. Sözlü tartışmanın ardından iddiaya göre Fatih A.'nın yumruk darbeleriyle yere düşüp kafasını çarpan Sevinç ambulans ile Uludağ Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne kaldırıldı. Durumu ağır olan Sevinç'in yoğun bakım ünitesindeki teadvisi sürüyor.
Olay sonrası gözaltın alınan Fatih A. ise çıkartıldığı nöbetci mahkemece tutuklanarak cezaevine kondu. 
Kavgayla ilgili soruturmaya başlanırken Oyak Renault Yöneticileri, olayı kendilerinin de soruşturduklarını söylediler. Yetkililer, kavganın neden çıktığı konusunda farklı görüşler olduğunu bu konuda henüz açıklama yapmalarının doğru olmayacağını belirttiler.