Çağatay KENARLI/İSTANBUL,() Bahçelievler'deki bir otoparka yapılan operasyonda kaçak 3 bin 270 cep telefonu, 257 elektronik sigara, 5 bin 900 dolar ve at ile köpeklerin eklem ağrılarında ve parazitlerinin giderilmesinde kullanılan 490 ilaç ele geçirildi.
İstanbul Güvenlik Şube Müdürlüğü Fikri Mülkiyet Suçları Büro Amirliği ekipleri, kaçak ürünlerin satış, dağıtım ve üretiminin engellenmesine yönelik yaptığı çalışmalar sonucunda gelen ihbarı değerlendirerek, Bahçelievler'de bir otoparka operasyon düzenledi.

3 BİN 270 CEP TELEFONU, 490 İLAÇ, 257 ELEKTRONİK SİGARA ELE GEÇİRİLDİ
Polis, otoparkta bulunan iki minibüste arama yaptı. Yapılan aramalarda 3 bin 270 kaçak cep telefonu, 257 elektronik sigara, 5 bin 900 dolar ve at ile köpeklerin eklem ağrılarında kullanılan 410 ilaç, parazitlerinin giderilmesinde kullanılan 80 ilaç ele geçirdi. Operasyon kapsamında 2 şüpheli yakalanarak gözaltına alındı. Operasyon anı polis kameraları tarafından görüntülendi.

İZİNSİZ İLAÇ SATIYORLAR
Güvenlik Şube Müdürlüğü ekipleri ele geçirilen ilaçların Türkiye'de satışının yapılmasına dair izinin bulunmadığını belirleyerek, yakalanan şüphelilerin ilaçları Veliefendi Hipodromu çevresinde sattığını tespit etti.

(FOTOĞRAF)