Cihan KAYA/ ORTACA,(Muğla),() - MUĞLA'nın Ortaca İlçesi'nde, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybettiği otomobil sulama kanalına uçtu. Kazada otomobil sürücüsü 32 yaşındaki Bünyamin İvgen hayatını kaybetti. 
Kaza, saat 16.30 sıralarında Güzelyurt Mahallesi Akdoğan mevkiinde meydana geldi. Ortaca ve çevre ilçelerde pazarlarda şapka satarak geçimini sağlayan ve Sarıgerme Mahallesi'nde kurulan pazardan evine gitmek için yola çıkan Bünyamin İvgen 48 KN 323 plakalı otomobilin direksiyon hakimiyetini kaybetti. Kontrolden çıkan otomobil sulama kanalına uçtu. Kazayı görenler durumu sağlık ve jandarma ekiplerine bildirdi. Bu sırada yoldan geçen Sarıgerme Mahalle Muhtarı Musa Varol suya girerek otomobil içerisindeki İvgen'i dışarı çıkardı. İhbar üzerine gelen sağlık ekiplerinin yaptığı müdahalenin ardından İvgen ambulansla Dalaman Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Burada tedaviye alınan İvgen yapılan müdahalelere rağmen kurtarılamadı. İvgen'in cenazesi savcının incelemesinin ardından otopsi yapılmak üzere Muğla Adli Tıp Kurumu Morgu'na kaldırıldı.
Kaza sonrası suya girerek İvgen'i otomobilden çıkartan Sarıgerme Mahalle Muhtarı Musa Varol, "Kaza sırasında Sarıgerme'ye doğru gidiyordum. Kazayı görünce hiç tereddüt etmeden suya atladım. Bünyamin sol tarafta duruyordu. Kapıyı çok zor açtım ve otomobilin sol koltuğunda hareketsiz olarak duran, önceden de tanıdığım Bünyamin'i otomobilden çıkartım. Temennim onun yaşaması" dedi. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

FOTOĞRAFLI