SON YOLCUĞUNA UĞURLANDI
İzmir'de özel bir hastanede lösemi tedavisi gören, ilik nakli öncesi kullanması zorunlu ilacın alınması için gerekli 280 bin lira düzenlenen kampanyayla üç gün önce toplanmasına rağmen yaşamını yitiren 19 yaşındaki Erol Karayaz, gözyaşları içinde son yolculuğuna uğurlandı.
Karayaz'ın Ayvalık Devlet Hastanesi Morgu'ndan bugün ikindide yakınları tarafından alınan cenazesi Ayvalık Saatli Cami'ye getirildi. Burada düzenlenen cenaze törenine Ayvalık Kaymakamı Namık Kemal Nazlı, CHP'li Ayvalık Belediye Başkanı Rahmi Gençer, Ayvalık Belediye Başkan Yardımcısı Gökay Bacan, Ayvalık Kent Konseyi Başkanı Ahmet Üzgeç, kapatılan Küçükköy Belediyesi'nin son belediye başkanı CHP'li
Mesut Ergin, kapatılan Altınova Belediyesi'nin son belediye başkanı CHP'li Asım Sürer, Ayvalık Şefkat Evleri Yaptırma ve Yaşatma Derneği Başkanı Fatma Cavlı, ilçedeki sivil toplum kuruluşları ve siyasi partilerin temsilcilerinin yanı sıra yaklaşık 500 kadar vatandaş katıldı.
Cami avlusunda Karayız'ın babası Mustafa ve annesi Seval Karayaz, taziyeleri kabul etti. Cenazede Karayaz'ın annesi Seval Karayaz ile eniştesi Erkan Çember üzüntüden baygınlık geçirdi. Karayaz ve Çember'e caminin önünde hazır bekletilen 112 Acil Servis ekipleri, müdahalede bulundu. Kılınan namazın ardından Karayaz'ın üzerine daha çok askere giden gençlerin taktığı üzerinde ay ve yıldız figürleri bulunan al yazma serilen cenazesi bir süre omuzlarda taşındıktan sonra cenaze aracına konulup, kortej eşliğinde Ayvalık Mezarlığı'na götürülüp, gözyaşları içinde toprağa verildi.
Hüsnü EVREN - Tuncel YILMAZ / AYVALIK (Balıkesir), ()

FOTOĞRAFLI