Sinan KORKMAZER/NEVŞEHİR, () - NEVŞEHİR'de, darbe girişimi sonrası başlatılan demokrasi nöbetine bugün Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver’in daveti üzerine sanatçı Uğur Işılak da katıldı.
Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması'nın (FETÖ) 15 Temmuz'daki darbe girişiminin ardından başlatılan demokrasi nöbeti, Nevşehir'de bugün de sürdü. Diriliş Meydanı’ndaki etkinliğe Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver’in daveti üzerine sanatçı Uğur Işılak da katıldı. Meydanda kurulan platforma çıkan Işılak, “Bu milletin hassas noktalarını kullanarak kendi emellerine alet ettiler. Cenab-ı Allah din ve milli sembolleri kullanarak bu aziz milletin aldanmasına neden olacak sebepleri bundan sonra inşallah ortadan kaldırsın. Darbe girişiminde bu birinci dalgaydı, provaydı diye bizi tehdit ediyorlar. Bunu söyleyenler bilsin ki, bizim de direnişimiz provaydı. Türk halkının, milletinin gerçek gücünü görmediniz. Tüm etaplarınızla gelin de görelim. Emin olun bu milletin gerçek direnişini görürseniz perişan olursunuz" diye konuştu.
Sanatçı Işılak konuşmasından sonra platforma davet ettiği Nevşehir Valisi İlhami Aktaş,  İl Jandarma Komutanı Jandarma Kıdemli Albay Metin Alkaya, Belediye Başkanı Hasan Ünver,  Emniyet Müdürü Metin Kalayoğlu, AK Parti İl Başkanı Mehmet Ali Tanrıver ile 'Bu Vatan bizim, bu millet bizim’ şarkısını seslendirdi. Etkinliğe katılan 10 bini aşkın Nevşehirli de protokole eşlik etti.