'DÜNYA İLE YARIŞABİLECEK BİR ANAYASAYA İHTİYACIMIZ VAR'

Bursa gezisini sürdüren Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, Türkiye’de ilk kez düzenlenen Contract Hotel Expo (COHO) Bursa Fuarı’nın açılışının ardından adliyeye giderek mazbatasını, Bursa İl Seçim Kurulu Başkanı İrfan Karakahya'nın elinden aldı. 

Daha sonra basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, yeni anayasa vurgusu yaptı. Muhalefet partilerine çağrıda bulunan Müezzinoğlu, “Demokrasimizin sağlıklı geleceği adına önümüzdeki 4 yıl boyunca bu millete hizmet vermek için çalışacağız. Bu dört yıl, iktidarı ve muhalefeti ile ülkenin temel sorunlarının çözümüne katkılar sunan bir yıl olsun istiyorum. Bu milletin beklediği güçlü, özgürlükleri merkeze alan, dünya ile yarışabilecek bir anayasaya ihtiyacımız var. İktidar ve muhalefet partileri olarak yeni bir anayasayı el birliğiyle yapmamız lazım. Böyle bir anayasa, milletimizin ortak değerlerini ve beklentilerini merkeze alan güçlü bir anayasa olur.

Önümüzdeki süreçte iktidar partisi olarak bize düşen, 78 milyon ülke insanının yarınlarını bu günlerden daha iyi bir seviyeye getirmek. 2023’te bu milletin önemli hedefleri var. Bu hedeflere iktidarı ve muhalefeti ile yürüyeceğiz. Bir birine çelme takan değil, tam aksine bir birine omuz veren destek veren, farklı projeleri üreten, demokrasinin güzel örneklerini gösteren bir dönem olmasını temenni ediyorum. Bursa'dan gerek MHP gerek CHP’den milletvekili seçilen arkadaşlarımızla kentin ortak geleceğine hep birlikte katkı sağlamak istiyoruz” dedi.