“BURSA’DAN ADAY OLMAKTAN MEMNUN OLURUM”
Bursa gezisi sürdüren Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, Ak Parti İl Başkanlığı’nda basın toplantısı düzenledi. 7 Haziran seçimlerinin ülke adına önemli olduğunu kaydeden Bakan Müezzinoğlu, milletin iki dönemdir özlemle beklediği yeni anayasanın 7 Haziran’dan sonra çıkarılacağını kaydetti. Müezzinoğlu, “ Bu millete hak ettiği, geleceğe daha bir ümitle bakan ve onu geleceğe taşıyan, özgür, insan haklarını esas alan, milli iradenin hak ve hukukunu koruyan bir anayasayı en kısa sürede çıkaracağız. Başarılı bir seçim dönemi yaşamak istiyoruz. Bunun için de teşkilat olarak yoğun bir şekilde çalışacağız. Birlik ve beraberlik içinde 8 Haziran sabahı geleceğe güvenle bakışın arttığı bir sabaha uyanacağız” dedi. 
Gazetecilerin "Bursa’dan milletvekili aday adayı olmayı düşünüyor musunuz?" şeklindeki sorusunu yanıtlayan Bakan Müezzinoğlu, şöyle konuştu: 
“Ben Edirne milletvekiliyim ama Bursa’ya daha çok gelip gidiyorum. Bir ayağımız hep Bursa’da oldu. Bizim için görev bölgesi fark etmez. Siyaseti millet için yapıyoruz. Milletin yarınlarının bu günlerden daha iyi olsun diye uğraşıyoruz. Bu millete borcumuzu ödemeyi Allah bizlere nasip etsin. Bursa’dan aday olmaktan memnun olurum” dedi. 
“GÖNÜL İSTER Kİ BEŞİKTAŞ KAZANSIN”
Fenerbahçe- Beşiktaş derbisiyle ilgili soruyu da yanıtlayan Bakan Müezzinoğlu, “Derbi maçlarında agresif bir fanatiklikten ziyade tatlı rekabeti merkeze alan, sporun kardeşliği ve barışı öncelik alan bir anlayışın hakim olması lazım. İyi oynayan kazansın güzel goller görsün her iki tarafta. Gönül ister ki Beşiktaş kazansın ama en çok arzu ettiğim maçların kötü tezahürat olmadan oynanması. Fanatizme fırsat vermeden tatlı rekabetin hakim olmasını istiyorum. Bol skorlu bir maç olsun istiyorum” dedi.

FOTOĞRAFLI