KARABÜK'ün Safranbolu İlçesi'nde evlenen Motosiklet Kulübü Başkanı 28 yaşındaki Celil Özdemir ile polis memuru 23 yaşındaki İlknur Özdemir, düğün salonuna motosikletle gitti. Gelinlik ve damatlıkla motosiklete binen çifti görenler şaşırdı.
Karabük Demir Çelik Fabrikaları'nda tekniker olan Müzekent Motosiklet Kulübü Başkanı Celil Özdemir, Kastamonu'da görev yapan polis memuru İlknur Özdemir (Çolak) ile evlendi. Kastamonu'dan gelin arabasıyla gelen çift, ilçe girişinde durdu ve arkadaşlarının kendileri için getirdiği yarış motosikletlerine bindi. Gelinlik ve damatlıkla motosiklete binen çifte, kulüpteki arkadaşları da motosikletlerle eşlik etti. Celil Özdemir, zaman zaman motosikletin ön tekerleğini kaldırarak akrobosi yaparken, zaman zaman da eşinin elini tuttu. Motosiklet üzerinde şehir turu atan gelin ve damadı görenler şaşırdı. Düğün salonunun bahçesine motosikletleriyle giren çift, davetlilerden de büyük alkış aldı. Celil Özdemir, eşi ile birlikte motosiklet kullanıcısı olduklarını söyledi. Motosiklet konusunda farkındalık yaratmak amacıyla böyle bir şey yaptıklarını belirten Özdemir, şöyle konuştu:
"Trafikte bizi benimsesinler, tanısınlar, saysınlar istedik. Kullandığımız motosikleti gelin motoru yapalım dedik. Konvoyda herkesin el sallaması, 'helal olsun' diye tezahürat etmesi hoşumuza gitti. Avrupa filmleri izlememizden kaynaklı olsa gerek motosiklet kullanıcıları için serseri imajı vardı. Artık yavaş yavaş bu imajı kırıyoruz. Bir çok mühendis, doktor, avukat motosiklet kullanıyor. Eşim polis memuru, ben teknikerim. Parasızlıktan, serserilikten değil, keyif ve spor amaçlı biniyoruz motosiklete."
İlknur Özdemir ise motosiklet tutkusu sayesinde eşiyle tanıştığını, çok mutlu olduğunu söyledi.

FOTOĞRAFLI