Gökhan CEYLAN - Hüsnü Ümit AVCI/SİVAS, () - SİVAS'ta Cumhuriyet Üniversitesi (CÜ) Diş Hekimliği Fakültesi'nin mezuniyet töreninde 24 yaşındaki Eren Şahin, aynı yaştaki kız arkadaşı matematik öğretmeni Duygu Kabakçı'ya sürpriz bir evlilik teklifinde bulundu.
CÜ Kültür Merkezi'nde düzenlenen Diş Hekimliği Fakültesi mezuniyet törenine Rektör Yardımcısı Prof.Dr. Sami Hizmetli, Sivas Belediye Başkan Yardımcısı Erdoğan Yuvacı ve akademisyenler ile mezun olan öğrencilerin yakınları katıldı. 63 öğrencinin mezun olup diploma aldığı tören sonrası ise ilginç bir olay yaşandı. Diplomasını diğer arkadaşlarından sonra alan Samsunlu Eren Şahin, havaya kep fırlattıktan sonra salonda bulunan Gaziantep'te matematik öğretmeni olarak görev yapan kız arkadaşı Duygu Kabakçı'yı her zaman yanında görmek istediğini belirterek sahneye davet etti.
Sahneye gelen Kabakçı, burada sevgilisinin sürpriz evlilik teklifi ile karşılaştı. Eren Şahin'in mezun olan arkadaşları ise bu sırada, 'Ne olur evet de' yazılı pankart açtı. Şahin daha sonra kız arkadaşına evlenme teklifi ederek 'evet' cevabı alması üzerine yüzük taktı. Sahnedeki bu evlenme teklifi salondakilerden büyük alkış aldı. Protokol üyeleri ve akademisyenler ise tören sonrası Eren Şahin ile Duygu Kabakçı'ya mutluluklar dileyerek tebrik etti.
Teklif sonrası büyük heyecan yaşadığını belirten Kabakçı, "Şu anda ayaklarım titriyor, heyecandan konuşamıyorum. Beklemiyordum böyle bir şey. Ağladım, çok heyecanlandım. Mezuniyet töreni için geldik, sürpriz oldu" dedi. Eren Şahin ise, "Yaklaşık 7 yıldır beraberiz. Artık bir noktayı koymak gerekiyordu. Ben de ikisini bir aradan çıkarmak istedim, güzel oldu. Ailelerimiz de sağ olsunlar, herkes yardımcı oldu. Pankartlar falan hazırlamak bir haftayı buldu. Atanıp para kazanınca evleneceğiz inşallah" dedi.

FOTOĞRAFLI