POP müziğin sevilen sesi Çelik, Muğla’nın Marmaris İlçesi’ndeki Areena Club’taki Nostalji Partileri'nin ilkinde hayranlarıyla buluştu. Çelik, 1990’lı yılların hit olmuş şarkılarını seslendirdi, programı sonunda selfie çılgınlığına katıldı.
Marmaris’teki 4 bin kişi kapasitesiyle Güney Ege’nin en büyük açık hava diskosu 'Areena Club', 'Nostalji Partileri'ni pop sanatçısı Çelik ile başlattı. Bugün saat 00.30’da çoğunluğu kadınların oluşturduğu 4 bin kişi Barlar Sokağı’nda bulunan Areena Club’ı doldurdu ve diskonun kapıları kapatıldı. Mekana gelenler yaklaşık bir saat DJ’in 90 yılların hareketli pop parçaları ile coştu ve dansçı kızların şovlarını izledi. bir saat sonra ise Çelik, 90’lı yıllarda sevgililerin dilinde hit olan 'Hercai' isimli parçasıyla sahneye geldi. Hayranları cep telefonlarının ışıklarıyla Çelik’e destek verdi, bazı parçalarda kendisine eşlik etti. Çelik, 'Cici kız', 'Meyhaneci' ve 'Ateşteyim' gibi sevilen şarkılarını seselndirdiğinde coşku giderek arttı. bir saat sahnede kalan Çelik, bir ara kendisine ayrılan masada, hayranlarının selfie çılgınlığına da katıldı.
Sahne aldığı mekanlarda arkadaşlarına video çekimi yaptırarak Twitter, ve Facebook’ta paylaştığını belirten Çelik, "Bu paylaşımlarla aradan 24 yıl geçmesine rağmen halen hayranlarım benimle birlikte şarkılarımı coşkuyla seslendirdiğini herkesin görmesini istiyorum" dedi.
Areena Club Disko sahibi İşadamı Kamil Issı, "Nostalji partilerin ilkini Çelik ile başlattık. Yaz boyunca 1990 yılların gözde olmuş Burak Kut, Nil Burak ve Yonca Evcimik gibi sanatçılar ile devam ettireceğiz" dedi.

AG(AÖ/SS) (FOTOĞRAFLI)