İlker KILIÇASLAN/MANİSA, () - CUMHURİYET Halk Partisi (CHP) Manisa İl Kadın Kolları, genel başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun geçen 24 Temmuz'da yüz binlerin buluştuğu Taksim'deki Cumhuriyet ve Demokrasi Mitingi'nde okuduğu 10 maddelik 'Taksim Manifestosu'na' destek için imza kampanyası başlattı.
Şehzadeler İlçesi'ndeki 15 Temmuz Demokrasi Meydanı'nda açılan imza kampanyası standına CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel, CHP Manisa Milletvekilleri Tur Yıldız Biçer ile Mazlum Nurlu ve CHP İl Başkanı Halil Tokul da gelerek, destek verdi. CHP Manisa İl Kadın Kolları Başkanı Zühre Karabulut, burada yaptığı açıklamada, son günlerde yaşanan terör olaylarında hayatını kaybeden şehitler için Allah'tan rahmet, geride kalan ailelerine ise başsağlığı diledi. AK Parti'nin 14 yıllık iktidarlık sürecinde Türkiye'nin kötü bir süreçten geçtiğinin söyleyen Karabulut, "Özellikle Suriye olmak üzere yanlış dış ve iç politikaları sonucu ülkemiz kötü gürler yaşıyor. Artan terör olayları sonucunda güvenlik güçlerimizin şehit haberleri ve patlamalarda sivil vatandaşlarımızın hayatını kaybetmeleri bizi üzmekte, yüreğimizi acıtmaktadır. Bu üzücü olaylar şunu gösteriyor ki; ülkemizde barış, huzur, birlik, beraberlik içerisinde ve özgürce yaşayabilmemiz için CHP'ye ihtiyaç var" diye konuştu.
Tüm illerde olduğu gibi Manisa'da CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu'nun Taksim Manifestosu'na destek için 'Taksim Manifestosu'nu Onaylıyorum' adı altında imza kampanyası başlattıklarını belirten Karabulut, herkesi destek olmaya çağırdı. Karabulut, imza kampanyasının 28 Eylül'e kadar süreceğini söyledi. CHP'li milletvekilleri ile partililer açıklamaya alkışlarıyla destek verdi.

FOTOĞRAFLI