BALIKESİR'in Bandırma İlçesi'nin düşman işgalinden kurtuluşunun 92'nci yıl dönümü nedeniyle düzenlenen Kurtuluş Konseri'nde Leman Sam ve Yaşar sahne aldı. Sağanak yağmur altındaki konseri yaklaşık 10 bin kişi izledi.

Bandırma'nın düşman işgalinden kurtuluşunun yıl dönümü nedeniyle Belediye Başkanı Dursun Mirza, Cumhuriyet Meydanı'nda Leman Sam ve Yaşar'ın sahne aldığı "Kurtuluş Konseri" düzenledi. Yağmur altında gerçekleşen konseri, CHP Balıkesir Milletvekili Namık Havutça, CHP’li olan Bandırma Belediye Başkanı Dursun Mirza, Erdek Belediye Başkanı Hüseyin Sarı, Manyas Belediye Başkanı Tanju Barçın, CHP İl Başkanı Muzaffer Mavuk, Sosyal Demokrasi Vakfı Genel Sekreteri Mehmet Tüm ile yaklaşık 10 bin Bandırmalı izledi. Görevlilerin ıslanan protokol üyelerine yüzlerini silmeleri için kağıt mendil dağıttı konserde Bandırmalılar, sanatçıların parçalarına eşlik etti.

Yağmur altında gördükleri ilgi karşısında duygulanan Leman Sam ve Yaşar, kendilerini izleyenlere teşekkür etti.
Konserde konuşan Bandırma Belediye Başkanı Dursun Mirza, "Sabahtan itibaren ilçede etkili olan yağıştan dolayı konserimizi iptal edebilirdik. Ancak Bandırma'nın kurtuluşunun 17 Eylül'de kutlanması gerektiğini düşünerek konseri iptal etmedik. Vatandaşlarımızın yağmura rağmen yoğun ilgisi verdiğimiz kararın ne kadar doğru olduğunu gösteriyor. Bundan sonra karda yağsa, fırtınada kopsa kurtuluş konserlerimize devam edeceğiz" dedi.