Mutlu YUCA-Taner BAYAR/BOLU, () - BOLU'da, 4 kişinin bulunduğu otomobilden havaya ateş edilirken polis peşlerine düştü. Araçtan inip kaçan 3 kişi, silahlarını çekerek peşlerine düşen polisler tarafından yakalandı. 1 kişi otomobille kaçarken, çalıların arasına atılan kurusıkı tabanca bulundu.
Dün akşam saatlerinde, Gölcük Bulvarı üzerinde 4 kişinin bulunduğu otomobilden havaya ateş açıldı. Vatandaşların ihbarı üzerine polisler plakası tespit edilen otomobilin peşine düştü. Semerkant Mahallesi'nde duran otomobilden inen 3 kişi koşarak kaçtı. Bölgeye çok sayıda takviye ekip sevk edilirken, polisler ellerinde silahla mahalle arasında şüphelileri bulmaya çalıştı. Koşan 2 kişi yakalanırken, bir kişi ise girdiği bir apartmanın merdiven altında yakalandı. Gözaltına alınan Gökhan B., Samet L. ve Emre C. ifadeleri alınmak üzere polis merkezine götürüldü. Otomobille olay yerinden kaçan Serdar K.'nın yakalanması için ise çalışma başlatıldı.
Mahallede yapılan aramada şüphelilerin çalılıkların arasına attığı bir adet kuru sıkı tabanca bulundu. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

FOTOĞRAFLI